Uavhengig studio

Et boareal med minimumsdimensjoner, oppnådd ved å utnytte en residual boligkilde: funksjoner og forhold til konteksten.

Uavhengig studio

Første etasje

Svært ofte, i urbanistisk konsoliderte urbane nabolag, kan vi komme over private bygninger som insisterer på mye som har en Residensboliger sammenlignet med den som allerede er gitt og gjennomført.
En eiendom med denne funksjonen, som allerede er til rådighet, eller som er gjenstand for et mulig salg, eier en merverdi og åpner døren for interessante boligløsninger, i tråd med dagens moderne livs behov.

Utvidede familier og unge mennesker med utilstrekkelige økonomiske ressurser å våge inn i kjøp av et første hjem, fører de ofte til å revurdere ressursene som allerede er tilgjengelige, og bøye dem til nye behov.

Eksistensen eller ikke av en unmade cubage som allerede er gitt for din eiendom, forutsatt at du har minst en vag nyheter, kan bli fastslått påkommunale tekniske kontor som vil sammenligne volumet faktisk realisert med det objektet av byggetillatelsen, verifisere det mulig

Første etasje

avvik.

Det skjedde for meg nylig å intervenere som en tekniker i en slik situasjon i Roma i Monteverde Vecchio-området, og jeg foreslo at eierne skulle innse, i hage som tilhører hovedboligen, a liten bygning med trekonstruksjon, å bli brukt som et selvstendig studio for en tjuefem år gammel sønn.

den må forholde seg til den eksisterende, lo begrenset plass identifisert for inngrep (tidligere okkupert av lokaler som brukes som verktøyskur) og kundens ønske om å opprettholde, for den nye konstruksjonen, a karakter lett og fleksibel, mens det utgjør sterke begrensninger for prosjektet, har ført meg til en interessant, ung og morsom løsning.

På bare tjuefire kvadratmeter, arrangert på to nivåer, har blitt opprettet en hyggelig stue - kjøkken, bad

Den multifunksjonelle stuen

fullt utstyrt og et soveområde, med senket taket tak, møblert med en fransk seng og en coffered garderobe.

den mulighet til å bo dynamisk i boarealet Det har blitt garantert ved å strukturere plass rundt en full høyde oppreist system, utstyrt med en serie glasshyller, en hylle for fjernsyn (med roterende støtte på tre hundre og seksti grader) og med en stige for å gå opp til neste nivå; dette utstyrt vegg, mens funksjonell deling av mellomrommet mellom relaxområdet og spisestue, har fått lov til å opprettholde visuell kommunikasjon mellom de to områdene takket være transparens og redusert invasivitet av materialene.

Interiøret mellomrom - perspektiv

En hel vegg (ved siden av badet, for å gruppere fasilitetene) var da bestemt for å imøtekomme matlaging, med lineær utvikling på 250 cm omtrent nok til å utstyre det med alle tilbehør og husholdningsapparater som er nødvendige.

For overflater og møbler prøvde jeg å leke med kontrasten mellom Hvit av vegger, tak og kjøkken, gjennomsiktigheten av den utstyrt partisjonen og den røde sofaen, stolene og hylle for tv, for kun å gi fremtredende og synlighet til enkelte elementer. Ensartet og sammenhengen mellom miljøene har blitt garantert av løpe ned eik parkett gulv, også lagt på badet.

Den sterke lenken med det ytre rommet, en vakker hage omgitt av høye pussede vegger, har blitt understreket av fasadebehandling: store gulv til tak vinduer, skjermet etter behov med a Brise Soulsystem i hvitmalert tre.

Den litt utformede og midlertidige karakteren av det ytre huset har styrket bildet av hage satt opp, som om han hadde en midlertidig karakter knyttet til sesongen og mer enn å invadere, som et fremmed element, det allerede strukturerte ytre rommet, har beriket det med a estetisk verdiøkning.



Video: Musikkforum: Gitaren i studio, på scenen og som låtskriververktøy