Hvordan designe inngangen

En inngang laget med gipsplater er effektiv i sin primære funksjon av screening og unngår de som kommer inn for å finne seg direkte i hjertet av huset.

Hvordan designe inngangen

Viktigheten av å komme inn i planimetrisk fordeling av et hus

L 'oppføring representerer visittkort av et hus og utgangspunktet for all planimetrisk fordeling. Det kan skje å finne seg selv med en klassisk planimetrisk fordeling, med inngangen opprinnelig opprettet som om det var et ekte rom i sin egen rett: vi ser en ide å forvandle den.

Hvordan utforme inngangen: anleggsstatus


I en leilighet av ca. 140 kvadratmeter, i det opprinnelige prosjektet delte inngangen klart stue fra nattområde, i en klassisk distribusjon 70 mellomrom, med korridor og rom som oversett det.
Tanken bak hele den nye distribusjonen var at pause, så langt som mulig, den planimetriske ordningen for blokkert, videreutnyttelse av miljøene, allerede store, tilgjengelige, favoriserer en større flyt av bevegelser, spesielt i stua.
Når man forlater soveområdet, er det nettopp her at større verdi har blitt gitt til intern mobilitet og bruk av plass, og alt dette rett fra inngangen.

Ny plantedistribusjon som starter fra inngangen

I den opprinnelige situasjonen, hver funksjon det var begrenset i sin plass ved nærvær av partisjoner, fra hovedinngangen til huset, som oversett tre dører for så mange områder: utkobling serverer sovende området, matlaging, hall.

Hvordan utforme inngangen: studie av ruter

Når endringen av bestemmelsesstedet for bruk av andre bad som blir et studio, får man tilgang direkte fra inngangen. Dette etterlater korridorenes vegger fri fra hvilken som helst dør, slik at du kan ordne den langs hele lengden multifunksjonell skap 40 cm dyp, utnytter bredden på korridoren.
Når denne nye plassen er opprettet for å inneholde, er alt som er igjen å eliminere alle eksisterende partisjoner og å tenke på det resulterende miljøet.
Studien av baner gir oss veiledning for hvordan du gjør oppføring plass / fulcrum for å starte dem alle for å nå alle deler av huset. Å være derfor hovedkrysset, må være fri for vegger og dører, samtidig som den opprettholder sin rolle som filter.

Inngang bygd med gipsplater veggen

Til dette formål valgte vi for inkludering av en slags naturskjønn bakteppe, mer enn en vegg, laget av gipsplater, med delle åpninger på toppen for å la inn naturlig lys.
Dermed er en slags skapt åpen boks malt alt i en varm nyanse av gul og fullført ved å legge til en benkeplate av samme farge, der spotlights har blitt satt inn. I en av veggsegmentene lå den ene som lå mot veggen, en gammel plass klesstativ i tre, kjøpt i et antikvitetsmarked i Haag.

Redesign oppføring: nytt prosjekt


Det var nok å legge til en benk av gamle belgiske håndverk arrangert under hatboxen og en speil med den antikke gipsrammen på den andre gipsplaten veggen for møblere den lille inngangen.
den senking Taket har vist å understreke og utvide enda mer effekten av åpen plass når du har passert inngangen for å komme inn i hallen.

Redesign inngangen: oversikt


De to gipsplatens vegger består av en boks struktur av tykkelse på det ferdige 10 cm, for eksempel å gjøre lysåpningene blitt nisjer for å kunne ordne noen fartøy av lokalt håndverk og av prydplanter å gi et snev av grønn tilslappe av hjørnet som er opprettet på siden av rommet, hvor stuen ligger.

Redraw inngangen: input som et filter

Den samme fargen ble valgt for gipsplater, så den høye veggen vil også være gul 120 cm, mellom kjøkken og spisestue.
Som du ser, tok det virkelig en intervensjon ikke for invasiv, praktisk også på økonomisk nivå, å dele romene på en rasjonell måte, hver med sine egne funksjoner, og administrere stiene på en flytende måte, uten at de hindrer eller overlapper.

Gipsplaten oppføring som skjerm

Redraw inngangen: input som en skjerm

Inngangen laget med gipsplater er effektiv i sin primære funksjon, den av skjerme og for å unngå de som kommer inn for å finne seg direkte i hjertet av avslapningsområde. Videre tjener denne veggen til skjule, fra stuen, i kontrollpanel av installasjoner, fra livredder til intercom.
Samtidig representerer denne skjermbildningen imidlertid ikke visuelt en total lukning som i det opprinnelige prosjektet, dvs. med en skillevegg og dører for å få tilgang til de forskjellige rommene.
Til og med møblering av denne inngangen var enkel å oppnå, gitt minimum tilgjengelig plass: Eiers passasjeri for reise hjalp i denne forstand, fordi det var mulig å dra nytte av små komplementer for å gi et inntrykk av å leve til alt.

Redesign inngangen

På motsatt side, mot stuen, var avslappingsaspektet privilegert, med inkludering av en liten bokhylle støttet, til tjeneste for sofaen, og har beriket veggen med små malerier, også gjenopprettet i loppemarkeder rundt om i verden. Alt laget i en sammenheng med moderne møbler, som fokuserer på hvit møbler, i motsetning til parkett i Doussie.
Et bemerkelsesverdig bidrag til estetikken til de to gipsplatens vegger er gitt av de små øvre åpningene, som på den ene siden gir et lite naturlig lys i inngangen, på den andre gir de en fin effekt fra rommet når spotlysene lyser..



Video: Minecraft Redstone Episode 1: Piston-dør