Del oppholdsrommene med buede vegger

Freehand design for å fordele mellomrom mellom stue, kjøkken og gang, med buede gipsplater vegger som skaper væske divisjoner mellom rommene.

Del oppholdsrommene med buede vegger

Buede vegger for å skille og sammenkoble hjemmene

Buet vegg: utforming av buede vegger for dele mellomrom Boliger kan utgjøre et ekstremt funksjonelt alternativ for å skape veldefinerte områder i henhold til nye arkitektoniske koder som gir en visuell effekt av utvidelse av miljøene selv.
Det er mulig å studere noen buede mellomvegger i samme rom for å konsentrere de forskjellige funksjonene i bestemte områder, og sørg for at de forblir sammenkoblet til hverandre, i en ånd av flytende og bevegelig stil.

Relevant plan for boareal

Fra grafen av tilstanden til stedene vises en 'stor stue, hvis belysning er tilveiebrakt av vinduets åpninger av perimeterveggen synlig på bunnen av planen, hvor en liten terrasse gjør kjøkkenet kommuniserer med den utvidede salongen.

Plant tilstand av boareal steder


En slik konformasjon innebærer imidlertid noen åpenbare handicap som begrenser leveverdigheten og personvernet til hele oppholdsområdet.
Først av alt, døren tiloppføring fører umiddelbart til miljøet matlaging; den store salon det er spredt og uten en funksjonell kommunikasjon med kokeområdet selv.
Videre døren til bad, synlig allerede fra inngangen til huset, åpner direkte på stuen, for å hindre uunnværlig konfidensialitet.
La oss se hvordan jeg tenkte på å løse disse problemene, gi et nytt ansikt og en rasjonell deling av boareal.

Prosjektplan: buede skillevegger i stua

I det følgende anlegget illustrerer jeg design ideen til redistribuere på en flytende og dynamisk måte hele stue, gjennom riving den skillevegg mellom kjøkken og stue, med bygging av nye partisjoner, for det meste krøllete.

Prosjektplan med buede vegger i stua


Jeg tenkte på åpen den matlaging på den levende skape en toveisforbindelse med området privaten, dominert av en spektakulær modulær halvmåne sofa, bak hvilken buet vegg i gipsplater - fremhevet med den røde delen i anlegget - skjermer selve kokeområdet.
I å tenke på dette halv-sirkulær mellomvegg, Jeg brukte også plassen opprettet mot inngangen, for å skape et komfortabelt sted skapet strøk med trekantede seksjoner (A).
en pantry (D) med en femkantet plan som er komplementær til den bakre delen av overbelegget, er plassert mellom kjølekolonnen og snacktelleren (C) som følger krumningen på sofaens bakside.
Med en sirkel midt i hallen indikerte jeg den tilsvarende sirkulære tømmingen praktisert på benkeplate, for å skape en speil effekt med sofaens rundhet, samt å gi et diffust lys gjennom hele oppholdsrommet.
En ekstra partisjon divider utvider en vegg på badet mot stuen, for å skape en passende en utkobling (G) mot soveområdet og tjenestene.
en utstyrt vegg (H) er plassert på denne nybygde septum, ideelt plassert foran sofaen.
området lunsj Den ligger i en godt opplyst og luftig stilling, så vel som i umiddelbar kommunikasjon med miljøet matlaging, for å gjøre det lettere å betjene service, og sørge for dynamikk samtrafikk også med privaten, med sikte på en moderne og åpen samvittighet.
Ved omkonfigurering av boarealet lagde jeg også en liten en kontorlokaler (F), som kunne ha sin egen separate identitet.
en vegg i glass og gipsplater (B) definerer dette hjørne studio i gangen, skilt fra stue gjennom en skyvedør uttrekkbar.
Studien hjørnet tar lys gjennom jeg glass murstein arrangert langs krøllete veggen, hvis trend resulterer konsistent med krumningen avinterparete stue-kjøkken, nesten for å skape en begivenhetsrik en vortex tegning i stuen.

Perspektiv tegning av buede vegger for å definere boareal

Min følgende frihånds illustrasjon illustrerer perspektivet til området privaten med kjøkkenkrok, sett fra spisestue.

Tegning av buede vegger for å skille boligområder


Dette bildet avslører formen påskilleveggen - malt i en lyse blåregnfarge - som viser seg å være a dobbel aksje: En del utvikler seg til full høyde opp til det falske taket, for å skille stue fra inngangen skjerme delvis kjøkkenet; En del er i senket høyde, slik at det er rikelig med bredde og lysstyrke til kokekroken, slik at det alltid resulterer tilkobles med stuen.
På denne måten, snack plan ligger i en strategisk posisjon for å nyte en komfortabel TV-visning, mens du nyter frokost eller en rask lunsj.
En naturskjønn panser stålventilator lyser kokesonen og vaskeskålen med to skåler; to suspensjoner Dekorativ konisk form gir lysstyrke til benkeplaten og gjør fra visuelt filter for kjøkkenområdet.
Derfor har jeg vist deg hvordan å vinne skapelsen kan være sinuous inter-walls og uten kanter, siden de har egenskapen til å gjøre miljøene omsluttende og åpne, og forsterke deres distinkte funksjonalitet i henhold til en glamorøs stil og futuristiske.
Vår eksklusive online tjeneste av frihåndsdesign gir mulighet til å designe interiør og utvendig mellomrom takket være innovative og strategiske løsninger, som alltid er i perfekt harmoni med de endrede spesifikke behovene til boligkonsept.



Video: