Felles condominium mellomrom

Visittkort av hver boligbygging, kan ombygges fra overflatebehandling og studier av belysning.

Felles condominium mellomrom

Plan av postoperam entre

Somoppføring ser ut som en slags visittkort av en leilighet, et forspill til hva vi finner innvendig og husker stilen og personligheten til utleierne, slik at vi utvider omfanget, kan vi si atfelles gang Det er et vitne til de generelle forholdene for bevaring av en bygning.

Hvis vi finner det der uforsiktighet og uaktsomhet, er det uunngåelig at peeling av vegger, ujevne gulv og akkumulert støv vil følge oss på hver etasje, ødelegge oppfatningen av det hele og også forføre den mest strålende interne private omstruktureringen.

Utsikt over ante operam inngangsparti

Jeg skjønner at det å tenke på å dyrke dyrebare ressurser til utvinning av vanlige varer i en periode, som denne, av alvorlig økonomisk usikkerhet, virker vanskelig og fjernt. På den annen side kan jeg si, som en profesjonell, at noen uunnværlige arbeider å gi overflatene et inntrykk av rekkefølgen e rengjøring, kan utføres til en relativt lav pris, spesielt ved å nøye veie valg av forsyninger.

Her er en eksempel ĂĄ forklare meg selv bedre.

En stor gang av en bygning på slutten av 50-tallet i EUR-distriktet i Roma, med en hyggelig utsikt over en bevart felles hage, presenterte på undersøkelsens tidspunkt en nedbrytning utvidet til vegger (behandlet med lokalt farget og peeling kvarts maling) og ai etasjer (en usannsynlig kombinasjon av marmor og keramiske fliser), kombinert med sterk lysfeil (på grunn av redusert antall lysarmaturer) og en sterk formell uoverensstemmelse mellom de forskjellige finishene.

Utsikt over post operam inngangsparti

Intervensjonen, bevaring av god formell struktur av helheten, besto av riving av de keramiske belegningsdelene (gul!), uforenlig med tegnet og hensiktsmessig bruk av miljøet, og utvidelsen til hele overflaten av perlemor coreno-platene, 30 x 60 cm, lett tilgjengelig og brukbar hos lokale marmorarbeidere.

L 'integrering han presenterte ikke spesielle problemer; det var nok å få et utvalg av det nye tilbudet til eksisterende marmor, forsøke å identifisere riktig leggingsmetode og støtte venene for ikke å skape for store avvik.

Utsikt over post operam inngangsparti

den lineær bane for å komme seg til heisene, plassert i de to ender av inngangspartiet, ble det så markert med innsatser i rosa Perlino- og Verona-rødmarmor, plassert i vekslende og forskjøvet rekkefølge og tilbakekalt i falsk tak ved rektangulære lamper som var innebygd i det falske taket, synlige som kniver bare i den flate lukkeplaten.

den perimeter vegger, for ĂĄ fremheve helhetens lyshet, ble de malt i hvitt, og reserverte boksens falske tak til fargen (en bestemt beige).

Sluttresultatet var en harmonisk kombinasjon av lyse farger, lys og litt polerte overflater som ga tilbake til condominiumet sin sanne verdighet av miljø.



Video: Yogi Bear